Alhamdulillah...
akhirnya siap gak blog aku ni...
blog yang simple tapi makan masa yang agak lama...
nak buat camne, aku ni bukannya pandai sangat bab2 IT nih, buta IT la katakan.huhu...
hajat dihati mmg nak buat mcm2, nak buat laman web b'bayar la, nak guna autoresponder la, tapi ni jer yang aku pandai buat setakat ni.hehe..
InsyaAllah, nnti bile dah xbuta IT skit, aku akan upgrade la blog ni ke website...
InsyaAllah...

1 comments:

kinobaik said...

Tahniah Ewah dan Erie.

Teeheehee.

Balik Mesia nanti aku paksa laki aku beli. Hehehe.

Semoga berjaya.

InsyaAllah

Post a Comment